• topbanner-losninger2.jpg
  • topbanner-losninger3.jpg
  • topbanner-losninger1.jpg
  • topbanner-losninger4.jpg

Papir og pap

Sikkerhedsmakuleret papir, pap og andre fibre er ’lette’ rene affaldstyper, og vi har de enkle løsninger til behandling af dem. Selv om markedet hele tiden forandrer sig, er der gode muligheder for afsætning af disse typer affald. 

 

Også når det gælder papir- og pap-affald til genvinding og forbrænding, handler det om både at sortere omhyggeligt og at nedbringe omkostningerne til fragt og lager.

 

Kontakt os gerne for en snak om en løsning på papirmakulering eller papaffald.

 

Effektiv komprimator-container ASK24 til lette affaldstyper   Hustler Conveyor Screen sorteringsmaskine

Container og komprimator

En komprimator-container er løsningen ved løbende affaldsmængder af en bestemt type. Vi har komprimatorer i størrelsen 10, 20 og 24 m³.
  Sortering giver en bedre pris
Hustler Conveyor sorteringsmaskine kan kombineres med shredding eller makulering. Fx kan papir sorteres fra OCC for at opnå bedre pris.
     
ABBA skaffer plads og presser pap til baller   Pressede baller af makuleret papir

Presseren til papir og pap

Presning af papir og pap reducerer effektivt fragt- og lageromkostningerne. ABBA-presser 500V5 er en lille kompakt, men robust presser.
 

Presning af papir-affaldet til baller

Vores presseanlæg forvandler affaldet til baller på kort tid. Ballerne er lettere at håndtere og udnytter lagerpladsen optimalt.
     
Roto-grinding er effektivt til papirmakulering   Robust Saturn shredder til neddeling

Papirmakulering

Roto-Grind M160 er en robust grinder med motorkraft helt op til 600 hk. Ved papirmakulering er roto-grinding en rigtig løsning. En roto-grinder kan neddele til omkring 5 mm.

 

 

Neddeling ved større mængder

Granutech Saturn X1812 er shredder-løsningen ved større større mængder affald. Granutech Saturn er en kompakt og robust shredder til at neddele i mindre dele, 100-250 mm.